Partnereink

 Babakassza
www.babakassza.hu
Sok kicsi sokra megy! Közösségi vásárlás, családbarát kedvezmények. A Babakasszát olyan elszánt szülők hozták létre, akik nem érik be kevesebbel, gyerekeiknek mindig, mindent, abból is a legjobbat kívánják adni. Csatlakozz!

Babamamainfo
www.babamama.info
Baba-mama Infó! Helyi, szülõi információs oldal: családi napközik, helyi gyermekprogramok, gyermekorvosok, helyi fórum, családtámogatások, kismamavizsgálatok, babaapró, minden egy oldalon. Ha szeretnél városodban vagy kerületedben szerkeszteni egy ilyen oldalt, csatlakozz hozzánk! www.babamama.info

Blup! Babzsákfotelek
www.blup.hu
A Blup! neve már több mint 10 éve a babzsákfotelek szinonimája. Nincs az a tinédzser, aki ne szeretné, hiszen vagány, színes, menő, de elsősorban kényelmes. A Blup!-foteleket a kiemelt kopásállóság mellett az antiallergén, víztaszító és ergonómiailag kiemelten jó tulajdonságokkal rendelkező speciális töltet jellemzi. Többféle, mosható huzattípussal, számtalan színben rendelhető, akár logózva is. Óvodákat, iskolákat, intézményeket speciális ajánlattal várunk.

CEWE FOTÓKÖNYV
Az ön Digitális felvételei könyvalakban!
www.fotokonyv.hu
Töltse le ingyenes és egyszerűen kezelhető szoftverünket, és állítsa össze saját CEWE FOTÓKÖNYVÉT! A legszemélyesebb ajándék és a legszebb emlék, több méretben, vastagságban és kivitelezésben!

Családháló
www.csaladhalo.hu
A Családhá internetes családi magazin. Családosoknak szóló, naponta frissülő tartalmakkal, tippekkel, cikkekkel. Sok-sok téma, hiteles beszélgetések, érdekes igaz történetek a kisgyerekkortól a kamaszkorig. Bloggereink között  Gasztro Réka fantasztikus receptjei! Kis időjárási helyzetjelentés és hírszemle rovatunk miatt hírekre éhezőknek is érdemes minket kezdőoldalnak választani! Szakértőink az orvosi problémáktól kezdve a pénzügyi és ügyvédi témákon át a kommunikációig és a házassági tanácsadásig minden kérdésre válaszolnak. Családos vagy? Akkor ez a Te lapod! Keress a facebookon is: www.facebook.com/csaladhalo

Dr. Lenkei Egészségkultúra
info@drlenkei.hu, www.drlenkei.hu
Budapest II. ker., Dr. Lenkei Vitamin – Mammut I., 1024 Budapest, Lövőház utca 2-6., +36 20 555 3171
Új üzletünk az áruház földszintjén a mozgólépcsővel szemben található (+36 1 249 9709).
Azok a szülők, akiknek a gyermeke éppen elkezdi az iskolát, gyakran számolnak be a következő gondokról csemetéjükkel kapcsolatban: gyakori nátha, megfázás, torokfájás, betegség miatti hiányzás, koncentrálási nehézség, magatartás-, és figyelemzavar, fáradékonyság, kimerültség, alvászavar, rémálmok. Tudta, hogy ezek a megnyilvánulások gyakran vitaminhiányra vezethetőek vissza? Gyermekeink ebben az időszakban hirtelen nagy megterhelésnek vannak kitéve, így gondoskodnunk kell a megfelelő vitaminpótlásukról. Ha többet szeretne megtudni arról, milyen megoldást nyújtunk erre, látogasson el standunkhoz!

Eduline – ha többet akarsz tudni
www.eduline.hu
Mely középiskolák a legjobbak az országban?
Milyen tantárgyakból érettségizzek?
Hogyan számoljam ki a felvételi pontjaimat?
Milyen ösztöndíj lehetőségek vannak a felsőoktatásban?
Mely magyar egyetemek/főiskolák a legjobbak?
Milyen változások mennek végre a felsőoktatásban és hogyan érintenek ezek engem?
Rengeteg kérdés, de van egy hely ahol a válaszokat is megkapod. A HVG oldala a legnagyobb hazai oktatási portál, ahol azokkal a kérdésekkel foglalkozunk az év 365 napján, amelyek bárkit érinthetnek, aki tanulni szeretne.

Egyszervolt.hu
www.egyszervolt.hu
Mesés világ nem csak gyerekeknek, melyben versek, mesék, dalok, készségfejlesztő játékok, rajzfilmek, kézműves foglalkoztatók várnak. Az egyszervolt.hu családi portál a magyar gyermekkultúra legnagyobb internetes tárháza. Mesés világba csöppen, aki ellátogat az Egyszervolt Rétre, ahol kedves álltafigurák fogadják. Rájuk kattintva tárul fel a rovat kincstára, ahol klasszikus és kortárs szerzők alkotásai kínálnak hasznos időtöltést a gyereknek csakúgy, mint a szüleiknek, vagy akár pedagógusoknak, óvodai, iskolai felhasználásra is. A több ezer tartalom szabadon látogatható, böngészése pedig a legkisebb gyerekek számára is teljesen biztonságos.

Éva magazin
www.evamagazin.hu
Az Éva magazin egy saját fejlesztésű női havilap, melynek elsődleges olvasói azok a „manőverező” nők, akik nem kívánnak választani család és karrier között, hanem mindkettőben sikerre és egyensúlyra törekednek. Sajátossága, hogy egyedi kapcsolat alakult ki a magazin és olvasói között, hiszen aktívan részt vesznek a magazin szerkesztésében: címlaplányként, vendégszerkesztőként, modellként és interjúalanyként. A lap közkedvelt szezonális különszámai iPad applikációként is letölthetőek, ahol egy oldal nem szimpla oldal, hanem komplex multimédiás élménytár!

HVG Könyvek Junior
A 8-12 éves gyermekek feje tele van kérdésekkel. A HVG Okoskönyvek sorozat témái azon túl, hogy inspirálják a gyermekek képzeletét, építik tudásukat, egyben remek, a szülőkkel közösen folytatott beszélgetésekre és további közös olvasásra sarkallnak. Egyedi témájú, szórakoztató, közvetlen és gondolatébresztő ismeretterjesztő sorozat a HVG kiadó gondozásában.

Idesüss – Közösségi tér családoknak
www.idesuss.hu
Gumicsizmát vennél a gyereknek? Esetleg egy jó fül-orr-gégészt keresel, és kíváncsi lennél mások véleményére is az orvosról? Vagy programot keresel a hétvégére, de nem tudod, merre indulj? Segítünk!

Katedra Online
A Katedra Online elektronikus tartalomszolgáltatást azoknak ajánljuk, akik szeretnének jól tájékozottak lenni az oktatáspolitikai változásokkal kapcsolatban, ám kevés idejük marad arra, hogy a szerteágazó hírforrások között keresgéljenek.
A Katedra Online három területet szemléz számukra: a híreket, a pályázatokat és a jogszabályi változásokat. Minden hétfőn továbbítjuk a Hírfigyelőt, kéthetente pedig a Jogszabály- és a Pályázatfigyelő összeállításokat.
Minden érdeklődő számára egyhónapos tesztelési lehetőséget biztosítunk a honlapunkon található űrlap kitöltését követően. Szerkesztő: Tasi Katalin (katedraonline@katedraonline.hu)

Kolping Hotel**** Spa & Family Resort
8394 Alsópáhok, Fő u. 120., +36 83 344 143
sales@kolping.hotel.hu, www.kolping.hotel.hu
A Balaton közelében, Alsópáhokon a családbarát Kolping Hotelben a családok fogadására rendezkedtünk be. Készülődéskor nem kell a fél háztartást becsomagolni: különleges családi apartmanok, bababarát kiegészítők! Tekerős gokart, kalandjátszótér, kötélpálya vagy trambulin? Bobóország játékbirodalma és az élményfürdő izgalmas programokkal egészítik ki a szabadtéri kalandokat, egész évben, időjárástól függetlenül! Miközben a gyerekek Bobóországban játszanak, a szülők is kikapcsolódhatnak. Fedezzék fel újra a kettesben töltött idő szépségét, vagy próbálják ki a kényeztető szolgáltatásokat!

Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt.
1143 Budapest, Szobránc utca 6–8., +36 1 460 1800
info@ntk.hu, www.ntk.hu
A több mint 60 éves Nemzeti Tankönyvkiadó kiváló minőségű, a XXI. század igényeinek megfelelő tananyagokat készít az általános és középiskolák, valamint az egyetemek és főiskolák részére. Több mint 2500 féle tankönyvünket számos oktatást segítő eszközzel, köztük digitális tananyagokkal egészítjük ki.

Nevelésportál
www.nevelesportal.hu
Gond van a gyerekkel? Jelentkezz ingyenes, 10 részes email tanfolyamunkra, amelyből máris megismerhetsz néhány jól bevált stresszcsökkentő módszert, hogy gyerekeidet a lehető legkevesebb stresszel nevelhesd felelősségteli emberré, mindezt nyugodt, harmonikus légkörben, amelyben minden családtag jól érzi magát és fel tud töltődni.

Olvasásklinika
1025 Budapest, Pusztaszeri út 10.
Info@olvasasklinika.hu, www.olvasasklinika.hu
Hatékony segítség az olvasástanulással, olvasással küzdők számára. A gyors és eredményes módszer Dr. Cserne István pszichiáter, pszichoterapeuta évtizedes fejlesztő munkájának  eredménye, amely eddig 200-nál is több esetben hatékonyan és rövid időn belül javította meg iskolások, fiatalok és felnőttek olvasási eredményeit.
Az Olvasásklinka standján személyesen is találkozhat Dr. Cserne Istvánnal és olyan szülőkkel, akik beszámolnak a módszerrel nyert személyes tapasztalataikról.
„Mert ez működik, mama!” L. Dávid, 18 éves

Pink Cadillac Pizzéria, Étterem & Catering
1092 Budapest, Ráday utca 22., +36-1-216-1412
marketing@pinkcadillac.hu, www.pinkcadillac.hu
Tizenkilencedik esztendeje várjuk kedves vendégeinket mediterrán és hazai ízek bőséges választékával a Ráday utcában található éttermünkbe. Látogasson el hozzánk egy kellemes, barátságos és jó hangulatú ebédre vagy vacsorára! Vendégeink egy része előszeretettel használja éttermünket reggeli meetingekhez, ebédmegbeszélésekhez vagy kötetlen üzleti vacsorákhoz is.

S.O.S. Infocard – A kártya, amely segíthet, ha baj van!
www.sosinfocard.com
Rendeljen az egész családjának S.O.S. információs kártyát, hiszen, ha mindig magánál hordja, egy előre nem látható esemény bekövetkezésekor hatalmas segítséget nyújthat a sürgősségi ellátásban. Az S.O.S. Infocard ezenkívül könnyen kezelhető, online felületet biztosít, ahova feltöltheti leleteit és egyéb egészségügyi dokumentumait. Előnye, hogy ez a felület bármikor, bárhonnan elérhető, megannyi támpontot adva az ellátást végző szakorvosoknak.

STA Travel
1092 Budapest, Erkel u. 13., +36 1 299 0404
office@statravel.hu, www.statravel.hu
Cégünk a világ legnagyobb diák-, ifjúsági- és tanár utazási irodája. Kedvezményes termékekkel – pl. 60 légitársaság csak nálunk kapható, speciális jegyeivel – állunk arra jogosult utasaink rendelkezésére, és persze bárki mást is örömmel kiszolgálunk. Kínálatunkban 12 világnyelv anyanyelvi környezetben való tanulásának lehetősége csakúgy megtalálható, mint az önkéntes munkát is tartalmazó, nevelő célzatú egzotikus nyaralások. Nemzetközi diákigazolvány (ISIC) és tanárigazolvány (ITIC) nálunk váltható ki.
Az egyéni utasok kérései mellett a csoportos utazások megszervezése, oktatási intézmények teljeskörű utazásainak lebenyolítása szintén erősségeink közé tartozik – igen kedvező áron.

Youth for Understanding
www.yfu.hu
A YFU egy nonprofit, nemzetközi diákcsere szervezet, mely középiskolás diákoknak szervez tanéves és nyári külföldi tanulmányi programokat.. Célkitűzésünk, hogy fogadó családoknál eltöltött programokon keresztül ösztönözzük más nemzetek megismerését, a kulturális különbözőségek tiszteletét, valamint elősegítsük a résztvevők személyiségének fejlődését. A csereprogramon való részvétel a tanulásnak olyan módját segíti elő, mely során a résztvevők saját tapasztalatukon keresztül sajátítják el azokat az értékeket, képességeket, melyek a nyitottabb, toleránsabb világ létrejöttét szorgalmazzák. A tanulás folyamata nem korlátozódik kizárólag a program időtartamára, hanem a résztvevők élményein és kapcsolatain keresztül egy életen át tart.

Szülők Háza
1118 Budapest Rétköz u. 7., +36 1 246 0880
www.szulokhaza.hu
A XI. kerületi Szülők Háza kapui nyitottak a családok és a gyermeket tervezők előtt is. A játszóházban szabad játékkal, minibölcsivel, zenés és mozgásos programokkal várják az 1-7 éveseket hétköznap 9:00-19:00 óráig. Rendszeresen szerveznek különféle kreatív és kulturális programokat, pl. bábszínházi előadást. A játszóház remek szülinapi bulihelyszín is egyben, de a gyerekek szórakoztatását és felügyeletét akár a családoknál is szívesen vállalják. A felnőtteket különféle tanfolyamokkal, személyes tanácsadással segítik a szülővé, családdá válással kapcsolatos kérdéseik megválaszolásában, gyakorlati problémáik megoldásában.

UNIQUE GYEREKPROGRAMOK
http://www.uniquebudapest.com
További információs és jelentkezés: www.uniquebudapest.com, Szabó Erika, +36.30.277.55.70
A UNIQUEBUDAPEST PROGRAMJAI KICSIKNEK ÉS NAGYOBBAKNAK „BUDAPEST NYÁRON SOKKAL SZABADABB!” Nyári tábor 7-14 éves gyerekek számára. Ismered Budapest titkait? Itt az idő, hogy megfejtsd a város! Városi kalandok aszfalton és zöldben, a Budapest titkai, nyomozás híres emberek és történetek után, rejtélyes üzenetek házfalakon és fatörzseken, Budapest Code-jának megfejtése (Da-Vinci után szabadon), bringóhintó, sport, finom ízek és illatok, hempergés a fűben – ezt mind-mind átélheted a Uniquebudapest nyári táborában!
RENDHAGYÓ SZÜLINAPI KINCSKERESÉS BUDAPESTEN! Kódfejtés, titkos társaságok nyomában, trükkös, becsapós feladatok, rejtélyek titkos helyeken. A titkos küldetés Budapest Belvárosában zajlik és ha minden fontos információt sikerül összegyűjteni és megtalálni a Nagymester titkos rejtekhelyét, akkor jöhet az avatási ceremónia.

 


 

 

 


Leave a Comment

© 2013 Jövő Iskolája

Scroll to top