Jelentkezési lap

A Van Másik Iskola 2013. kiálljtás jelentkezési lapját a későbbiekben itt találja.

VAN MÁSIK ISKOLA kiállítás és konferencia 2013. november 8-9.

A fenti doc. formátumban letölthető jelentkezési lapot az info@jovoiskolaja.hu e-mail címre kérjük visszaküldeni. A jelentkezési lap visszaküldése még nem minősül szerződéskötésnek. A jelentkezési lap beérkezését követően munkatársunk egyezteti Önökkel a kiállításon elfoglalt konkrét helyet és a stand berendezését, cégfeliratot.

A kiállításra jelentkezett iskolák és pedagógusaik számára a szakmai napon való részvétel ingyenes, melynek részletes programja október 15-től elérhető a www.jovoiskolaja.hu honlapról.

A Kiállítás szervezője, a Jövő Iskolája Kft., szerződés tervezetet küld a kiállítónak, amely tartalmazza a megjelenés és a kiállítás körülményeinek részleteit. A helyfoglalás e szerződés aláírásával válik véglegessé.

Jelentkezési határidő: 2013. október 15.


Jelentkezési lap

Kérjük töltse ki és küldje el a jelentkezési lapot! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken!

  9 nm stand építéssel, 50 000 Ft + Áfa

  A megjelenés tartalmazza: kiállítói pult, szőnyeges, lekerített terület 1 db dekorálható háttérfal, 1 db kisasztal, 2 szék, világítás, áram. 1 éven át megjelenési lehetőség a rendezvény honlapján 300 karakter terjedelemben, logóval, linkkel, valamint 300 karakter szöveges megjelenés logóval a rendezvény kiadványában.

  15 nm stand építéssel, 100 000 Ft + Áfa

  A megjelenés tartalmazza: kiállítói pult, szőnyeges, lekerített terület 1 db dekorálható háttérfal, 1 db táblaasztal, 2 szék, világítás, áram. 1 éven át megjelenési lehetőség a rendezvény honlapján 600 karakter terjedelemben, logóval, linkkel, valamint 600 karakter szöveges megjelenés logóval a rendezvény kiadványában.

  24 nm stand építéssel, 150 000 Ft + Áfa

  A megjelenés tartalmazza: kiállítói pult, szőnyeges, lekerített terület 1 db dekorálható háttérfal, 1 db táblaasztal, 4 szék, világítás, áram. 1 éven át megjelenési lehetőség az Oviparádé honlapon 600 karakter terjedelemben, logóval, linkkel, valamint 600 karakter szöveges megjelenés logóval a rendezvény kiadványában. Fél oldalas színes hirdetés a rendezvény kiadványában.


 

Leave a Comment

© 2013 Jövő Iskolája

Scroll to top