Partnerek

Legyen az Ön cége is az OVIPARÁDÉ 2013. KIÁLLíTÓ PARTNERE!
Jelenjen meg rendezvényeinken! További részletek kiállítólistánk alatt!

Kiállító partnereink

 

 Abraka Dabra Kiadó
 abrakadabra Gyermekkönyvkiadó, ismeretterjesztő és mesekönyvek. Hiszünk abban, hogy már egészen fiatal korban meg kell ismertetnünk a gyerekekkel a fantázia világát, mert egy jó könyv és a gyermeki képzelet együtt csodákra képes.
 Babakassza
  Sok kicsi sokra megy! Közösségi vásárlás, családbarát kedvezmények. A Babakasszát olyan elszánt szülők hozták létre, akik nem érik be kevesebbel, gyerekeiknek mindig, mindent, abból is a legjobbat kívánják adni. Csatlakozz!
 Babamamainfo
  Baba-mama Infó! Helyi, szülõi információs oldal: családi napközik, helyi gyermekprogramok, gyermekorvosok, helyi fórum, családtámogatások, kismamavizsgálatok, babaapró, minden egy oldalon. Ha szeretnél városodban vagy kerületedben szerkeszteni egy ilyen oldalt, csatlakozz hozzánk! www.babamama.info
 Blup! Babzsákfotelek
 blup-logo A Blup! neve már több mint 10 éve a babzsákfotelek szinonimája. Nincs az a tinédzser, aki ne szeretné, hiszen vagány, színes, menő, de elsősorban kényelmes. A Blup!-foteleket a kiemelt kopásállóság mellett az antiallergén, víztaszító és ergonómiailag kiemelten jó tulajdonságokkal rendelkező speciális töltet jellemzi. Többféle, mosható huzattípussal, számtalan színben rendelhető, akár logózva is. Óvodákat, iskolákat, intézményeket speciális ajánlattal várunk.
Borbély Kertlabor
 borbelykertlabor_logo Látogass el budakalászi kalandparkunkba, hisz a szebbnél-szebb növényeken túl rengeteg gyerekprogrammal szolgálunk az év folyamán. Nálunk a jókedv és a móka határtalan. Vegyél részt akár nyári táborainkban, vagy barátaiddal ünnepeld meg szülinapodat, hidd el rengeteg élménnyel fogsz gazdagodni.
 CEWE FOTÓKÖNYV
   Az ön Digitális felvételei könyvalakban!
Töltse le ingyenes és egyszerűen kezelhető szoftverünket, és állítsa össze saját CEWE FOTÓKÖNYVÉT! A legszemélyesebb ajándék és a legszebb emlék, több méretben, vastagságban és kivitelezésben!

Detki Keksz Kft.

 detki A Detki Keksz Édesipari Kft. immár 30 éve a hazai édesipar egyik meghatározó szereplője. Az évtizedek alatt felhalmozott tudás, az innováció és a jól kiépített kereskedelmi rendszer révén több ezer tonna kekszet és linzert juttatunk el több milliónyi háztartásba. Termékeink között ma is megtalálhatók a tradicionális kekszek, ugyanakkor az elmúlt években számos újdonsággal is megjelentünk: gabonás szeleteket, zabpelyhes kekszeket, bio termékeket is fejlesztettünk. Igyekszünk szlogenünkhöz hűek lenni, mert: „Mindenünk a keksz!”
 Dinaszti Kiadó
 dinasztia A Dinasztia Tankönyvkiadó több mint két évtizede a közoktatási tankönyvek piacának egyik jelentős szereplője. Kínálata elsősorban alsó és felső tagozatos tankönyvekből, segédkönyvekből, tankönyv-független készségfejlesztő füzetekből és pedagógiai szakkönyvekből áll. A kiadó kizárólagos forgalmazója a méltán nagy nemzetközi népszerűségnek örvendő LÜK képességfejlesztő játék magyar változatának.
 Egyszervolt.hu
  Mesés világ nem csak gyerekeknek, melyben versek, mesék, dalok, készségfejlesztő játékok, rajzfilmek, kézműves foglalkoztatók várnak. Az egyszervolt.hu családi portál a magyar gyermekkultúra legnagyobb internetes tárháza. Mesés világba csöppen, aki ellátogat az Egyszervolt Rétre, ahol kedves álltafigurák fogadják. Rájuk kattintva tárul fel a rovat kincstára, ahol klasszikus és kortárs szerzők alkotásai kínálnak hasznos időtöltést a gyereknek csakúgy, mint a szüleiknek, vagy akár pedagógusoknak, óvodai, iskolai felhasználásra is. A több ezer tartalom szabadon látogatható, böngészése pedig a legkisebb gyerekek számára is teljesen biztonságos.
 Eldorado Hangszerkereskedés
 eldorado  Üzletünkben az egyik legismeretebb magyar hangszerüzlet. Számos hangszert és kottát találhatnak meg kínálatunkban minden korosztály számára.A zenetanulás nagyon fontos, mert nagyon sokféle képességet fejleszt (kreativitás,intelligencia). Kérjük, látogassan el üzletünkbe és mi örömmel segítünk Önnek!

Éva Magazin

Az Éva magazin egy saját fejlesztésű női havilap, melynek elsődleges olvasói azok a „manőverező” nők, akik nem kívánnak választani család és karrier között, hanem mindkettőben sikerre és egyensúlyra törekednek. Sajátossága, hogy egyedi kapcsolat alakult ki a magazin és olvasói között, hiszen aktívan részt vesznek a magazin szerkesztésében: címlaplányként, vendégszerkesztőként, modellként és interjúalanyként. A lap közkedvelt szezonális különszámai iPad applikációként is letölthetőek, ahol egy oldal nem szimpla oldal, hanem komplex multimédiás élménytár!
 Galenus lap- és Könyvkiadó Kft.
 Maja_lazas  Repülünk a meséken át,
Vár minket a csodavilág!
Máris itt a patika,
Nézd, mit mutat Pirula!
Pirula, a patikamanó varázslatos utazásában gyógyírt talál gyermek és felnőtt egyaránt! Keresse a könyveket a könyvesboltokban vagy rendelje meg a Galenus Kiadónál
http://www.youtube.com/watch?v=Dqkmzoq7QDc
http://www.youtube.com/watch?v=_mGiKrhPBCY
 Gumitégla Gyártó és Kereskedelmi Kft.
 gumitégla A Gumitégla Kft 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Gyártóüzemeinkben használt autógumik őrleményéből kiváló minőségű Eséscsillapító és Sport gumiburkolatokat, szegélyeket gyártunk intézményi és lakossági felhasználásra. Házhozszállítás, telepítés, igényes  játszó- és fitneszeszközök forgalmazása.
 HVG Könyvek Junior
  A 8-12 éves gyermekek feje tele van kérdésekkel. A HVG Okoskönyvek sorozat témái azon túl, hogy inspirálják a gyermekek képzeletét, építik tudásukat, egyben remek, a szülőkkel közösen folytatott beszélgetésekre és további közös olvasásra sarkallnak. Egyedi témájú, szórakoztató, közvetlen és gondolatébresztő ismeretterjesztő sorozat a HVG kiadó gondozásában.
Idesüss – Közösségi tér családoknak
   www.idesuss.hu
Gumicsizmát vennél a gyereknek? Esetleg egy jó fül-orr-gégészt keresel, és kíváncsi lennél mások véleményére is az orvosról? Vagy programot keresel a hétvégére, de nem tudod, merre indulj? Segítünk!

Játszópark Kft. – A legjobb hazai játékos!

 jpk

Cégünk, a JÁTSZÓPARK Kft. 2007-ben alakult 100%-ban hazai, családi vállalkozásként. Azóta foglalkozunk kiváló minőségű játszóeszközök tervezésével, gyártásával, játszóterek építésével. 2009-ben elindítottuk gumiburkolat gyártó részlegünket, ahol különböző formájú és aljkiképzésű  lapokat gyártunk, széles körű felhasználásra. Kifejezetten a játszóterekre kifejlesztett JUMPING ütéscsillapító lapjaink jelenleg a legjobb ár-érték arányú termékek az országban.
Örömmel vállaljuk játszóterek, sportpályák komplex kivitelezését a tervezéstől a használatba vételi dokumentációk beszerzéséig.
Folyamatosan bővülő választékunkat és aktuális akciónkat megtalálja honlapjainkon.

 Meseutca 
 meseutca_banner  Fontos célunk, hogy felhívjuk a szülők és gyerekekkel foglalkozó szakemberek figyelmét arra, hogy a könyv, a vers, a mese milyen sokoldalúan használható eszköz. Szeretnénk széles körben tudatosítani, hogy a könyvek hasznos fogódzót nyújtanak a nevelő, tanító munkában, a hétköznapi élet buktatóira való felkészülésben.

Manó Könyvek Kiadó
 mano A Manó Könyvek színvonalas gyerekirodalmat kínál a kicsiknek szóló lapozóktól kezdve az ifjúsági irodalomig. Kiadványai között szerepelnek mesék,  ismeretterjesztő könyvek és regények. A kiadónál jelennek meg többek közt Varró Dániel mondókás könyvei, a népszerű Barátnőm, Bori, és Mesélj nekem sorozatok.
Manó Publishing offers high quality children’s literature from picture books to young adult fiction. Its publications include tales, popular science books and novels, as well as Varró Dániel’s rhymes and the successful Barátnőm, Bori (Conni) and Mesélj nekem (Tell me a tale) series.
 Móra Könyvkiadó
 móra A Móra Kiadó a klasszikus és kortárs gyermekirodalom szellemi műhelye. Verseket, meséket, foglalkoztató és pedagógiai kiadványokat kínálunk. Oktatási intézmények 40% kedvezménnyel vásárolhatnak nálunk. Többféle könyvcentrikus programunkból válogathatnak az érdeklődő óvodák.

 Nagyi Palacsintázója
 LOGO Bp. I. Hattyú u. 16.
Bp. I. Batthyány tér 5.
Bp. III. Szentendrei út 131.
Bp. V. Petőfi S. u. 17.
Bp. XIII. WestendA Nagyi Palacsintázói családias környezetben immár Budapest 5 pontján várják a palacsinták szerelmeseit. A legkisebbeket és az igazi édesszájúakat 30 féle édes palacsinta-csodával kápráztatjuk el, míg a nagyétkűek közel 20 féle sós íncsiklandó palacsinta költeményből válogathatnak. Éjjel és nappal.
 Őrzők Alapítvány

 orzok

Az Őrzők Alapítvány a Semmelweis Egyetem II. számú, (Tűzoltó utcai) Gyermekklinika hivatalos alapítványa, s orvosi műszerek vásárlásával segíti a hatékony gyógyítást, támogatja a szülők folyamatos kórházi vagy kórházközeli tartózkodását, hozzájárul a tudományos kutatásokhoz, és segíti a beteg gyerekek rehabilitációját.

 Parentia
 Parentia logo szlogennel-hatterrel nagy A www.parentia.hu magazint egy szakember és szülői közösség írja és szerkeszti. Közös célunk, hogy a Parentia egy nyitott, a kisgyermekkor fontos kérdéseit körbejáró objektív fórum legyen, ahol minden szülő kapaszkodókat talál ahhoz, hogy megtalálja a saját maga útját.

Picur Rádió
Print

GYEREKRÁDIÓ
Picur Rádió – A gyerekek hang-adója
Nem tudod milyen zenét hallgass óvodáskorú gyermekeddel, és még Te is szeretnéd örömödet lelni benne?
A megoldás: PICUR RÁDIÓ
A Picur Rádióban éjjel-nappal magyar és angol nyelvű gyerekzenék, mesék, dalok, mondókák szólnak kiváló minőségben. A gyerekrádió weboldalán folyamatosan játékokat hirdetnek értékes nyereményekért, és érdekes információkat találhattok az oldalon kedvenceitekről is.
Kapcsold be, hogy kikapcsolódhass!
www.picurradio.com

Wonderbook – varázskönyv a PlayStationhöz a Harry Potter írónőjétől
 

A Wonderbook egy kézbe fogható varázskönyv, amiből a játékosok
varázspálcájuk segítségével kelthetik életre a bűbájokat. A Harry Potter
sorozat írónőjével, J. K. Rowlinggal közösen kidolgozott PlayStation
kiegészítő új dimenziót ad a kalandjátékoknak. A Wonderbook a kiterjesztett
valóság technológiáját felhasználva, a Playstation Eye-on keresztül a
játékost a történet középpontjába helyezi, a játékosok pedig a könyvet
használva aktiválhatják mágikus képességeiket, úgy, hogy varázspálcának a
PlayStation Move Motion kontrollert használják.
A Book of Spells játék az első része a Wonderbookot használó sorozatnak. A
varázslatokhoz kapcsolódó humoros anekdoták mellett J.K. Rowling egy, a
teljes történetet behálózó rejtélyt is beleszőtt a műbe.
“Egy mugli a Wonderbook: Book of Spells által kerülhet legközelebb egy
mágikus könyvhöz” – jegyezte meg a játék kapcsán az írónő.

 Rosinante Stílusos Viéki Szálloda és Étterem
 Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda_fehér alap Színes családi programok a Szentendrei-szigeten!
A Szentendrei-szigeten megbúvó Rosinante Szálloda kertje tavasztól őszig vasárnaponként mesés gyerekparadicsommá alakul át. Az idelátogatókat nemcsak egy finom ebéddel várják a házigazdák, hanem szabadtéri játszóházzal és kézműves foglakozásokkal is. Garantált a jókedv és a móka: helyi kézműves finomságok mini piaca, ebéd utáni erdei séta és hetente változó programok várják azokat, akik szeretnék felfedezni  a Szentendrei-sziget eme szegletét.
Shopline.hu

 shopline

 A Bookline kibővült, és Shopline néven az ország vezető webáruházaként a legújabb könyvek mellett a legnagyobb hazai online antikvár-kínálattal, illetve zenei és filmes újdonságokkal várja vásárlóit. Felhasználóink emellett a játéktól kezdve a lakberendezésen át az elektronikai cikkekig kihagyhatatlan ajánlatokkal találkozhatnak. A kisgyerekes családokra is gondolunk: itt a kismamák és apukák kényelmesen, otthonról vásárolhatják meg a legszükségesebb babacikkeket és kiegészítőket a pelenkától a csörgőig, hogy minél több idejük maradjon arra, aki a legfontosabb.

Shopping-All

 Print

 

S.O.S. Infocard – A kártya, amely segíthet, ha baj van!
www.sosinfocard.com
Rendeljen az egész családjának S.O.S. információs kártyát, hiszen, ha mindig magánál hordja, egy előre nem látható esemény bekövetkezésekor hatalmas segítséget nyújthat a sürgősségi ellátásban. Az S.O.S. Infocard ezenkívül könnyen kezelhető, online felületet biztosít, ahova feltöltheti leleteit és egyéb egészségügyi dokumentumait. Előnye, hogy ez a felület bármikor, bárhonnan elérhető, megannyi támpontot adva az ellátást végző szakorvosoknak.
 Szülők Háza
  A XI. kerületi Szülők Háza kapui nyitottak a családok és a gyermeket tervezők előtt is. A játszóházban szabad játékkal, minibölcsivel, zenés és mozgásos programokkal várják az 1-7 éveseket hétköznap 9:00-19:00 óráig. Rendszeresen szerveznek különféle kreatív és kulturális programokat, pl. bábszínházi előadást. A játszóház remek szülinapi bulihelyszín is egyben, de a gyerekek szórakoztatását és felügyeletét akár a családoknál is szívesen vállalják. A felnőtteket különféle tanfolyamokkal, személyes tanácsadással segítik a szülővé, családdá válással kapcsolatos kérdéseik megválaszolásában, gyakorlati problémáik megoldásában.

 Utazó Planetárium Tudományos és Ismeretterjesztő Szolgáltató Kft.

  utazo

 Percek alatt felállítható utazó planetáriumunkba belépve lelkes csillagászok tolmácsolásában az Ön szeme láttára elevenedik meg az éjszakai égbolt. Előre összeállított tematikus vagy előszavas műsorainkkal minden korosztály számára tudunk élményt nyújtani.
Kiknek ajánljuk?
·         Óvodásoknak és kisiskolásoknak
·         Középiskolás korosztálynak
·         Érdeklődő felnőtteknek
·         Családoknak
Óvodáknak, iskoláknak, művelődési házakban – bárhol az országban

  Oviparádé az Ön cégének is!
Tisztelt Partnerünk!

2013 március 2-án tartjuk a második Oviparádé rendezvény, ahol az alapítványi és magánóvodák mutatkoznak be és kínálnak programokat szülőknek, gyerekeknek egyaránt. Helyszíne: Millenáris D csarnok.
Első alkalommal a rendezvény a budai kerületeknek szólt, 24 kiállítóval és 1500 látogatóval, 700 nm-en.
2013-ban a nagy siker miatt kibővítettük a megjelenést Budapest valamennyi kerületére. 40-50 óvodát várunk 1500 nm-re, és 3-4 ezer látogatóra számítunk.
A látogatók összetétele:
- Elsősorban a budapesti lakosok, többségükben I., II., III., XI., és XII. kerületiek; az agglomerációban élők.
- jellemzően közepes vagy magas jövedelmű családok;
- 35–50 év közötti, önálló keresettel rendelkező budapestiek – jellemzően közepes és magas keresetűek, aktív kultúrafogyasztók, kiemelkedően tudatos és igényes fogyasztók;
- Magyarországon élő külföldiek – jellemzően multinacionális nagyvállalatok közép- és felsővezetői, diplomáciai testületek tagjai, kimagasló jövedelemmel, aktív kultúrafogyasztók, rendkívül igényes és tudatos fogyasztók. A célcsoport fontos jellemzője, hogy kommunikációs szempontból zárt, csak nagyon jól meghatározott, szűk csatornákon lehet elérni.
A rendezvényen egyszerre érhető el a fizetőképes kisgyermekes családok célcsoportja, valamint a minőségi és mennyiségi eszközöket beszerző óvodai célcsoport. A programon olyan kereskedelmi és média partnerek jelenhetnek meg, akik számára értékesek ezek a célcsoportok.

A rendezvényt január – februárban hirdetési kampány előzi meg a fenti célcsoportokra fókuszálva, valamint a rendezvény promóciója megjelenik az országos médiában is. DM levelekkel, széles körben terjesztett programfüzettel, utcai plakátokkal hirdetjük a rendezvényt, valamint online hirdetési felületeket használunk majd.
Partnereinknek kültéri vagy beltéri megjelenést és helyet tudunk biztosítani, valamint online és offline megjelenést a rendezvényhez kapcsolódó kiadványokban, internetes felületeken és DM-levélben.
Amennyiben a fent megjelölt célcsoport megegyezik az Önök potenciális vásárlóinak körével, úgy mindenképpen érdemes megjelenniük a rendezvényen, annak honlapján és kiadványaiban kiállítóként vagy hirdetéssel. A megjelenésre változó feltételek mellett változatos lehetőséget tudunk Önöknek biztosítani. Mindehhez szakértő szervezést, korrekt partnerséget, direkt elérést kínálunk.

Kiállítók és szponzorok regisztrációjára 2013. január 28-ig van lehetőség. A jelentkezéshez kérje közvetlen ajánlatunkat!
További információk és jelentkezés: info@jovoiskolaja.hu

 

 

 

A Nagyi Palacsintázói családias környezetben immár Budapest 5 pontján várják a palacsinták szerelmeseit. A legkisebbeket és az igazi édesszájúakat 30 féle édes palacsinta-csodával kápráztatjuk el, míg a nagyétkűek közel 20 féle sós íncsiklandó palacsinta költeményből válogathatnak. Éjjel és nappal.

Cégünk, a JÁTSZÓPARK Kft. 2007-ben alakult 100%-ban hazai, családi vállalkozásként. Azóta foglalkozunk kiváló minőségű játszóeszközök tervezésével, gyártásával, játszóterek építésével. 2009-ben elindítottuk gumiburkolat gyártó részlegünket, ahol különböző formájú és aljkiképzésű  lapokat gyártunk, széles körű felhasználásra. Kifejezetten a játszóterekre kifejlesztett JUMPING ütéscsillapító lapjaink jelenleg a legjobb ár-érték arányú termékek az országban.
Örömmel vállaljuk játszóterek, sportpályák komplex kivitelezését a tervezéstől a használatba vételi dokumentációk beszerzéséig.
Folyamatosan bővülő választékunkat és aktuális akciónkat megtalálja honlapjainkon.

© 2013 Jövő Iskolája

Scroll to top