Kiállító óvodák ABC sorrendben

 Amerikai Nemzetközi Iskola – Együttműködó szakmai partnerünk
 AISB copy A budapesti Amerikai Nemzeközi Iskola egy független nappali magániskola, amely egyrészt a növekvő nemzetközi közösség, másrészt magyar üzletemberek és a diplomata közösség igényeinek kielégítését szolgálja. Az AISB nemzetközi tananyag alapján oktat, a legjobb amerikai pedagógiai módszerek segítségével, 3 éves kortól egészen a 12. évfolyamig, mely végén az International Baccalaureate (IB) (középiskolai szintű) diplomát is megszerezhetik tanulóink.
 Akadémiai Óvoda és Bölcsőde
 MTA_AOB_logo Intézményünk 3 óvodai és 3 bölcsődei csoportból áll.A bölcsődéből az óvodába felmenő rendszerben van átlépési lehetőség. Pedagógiai programunk a magyar nép hagyományos kultúrájából merít. Az évkört követve, a jeles napok mentén zajlanak komplex fejlesztéseink a párhuzamos tevékenységek rendszerében. Programunkat a projektmódszer segítségével valósítjuk meg. Programunkat színesítik, pl.: játékos múzeumpedagógiai tevékenységek, játékos anyanyelvi angol tevékenység, tehetséggondozás. Akadémiai Óvoda és Bölcsőde, 1022 Budapest, Barsi u. 3., Vezető: Hajnal Margit Hajnalka. Telefon / fax: 1 326 7780, E-mail: info@aob.hu, www.aob.hu. Nyitva tartás: 07.30 – 17.30
 Babiloncenter
 Babilon Center logo nagy A Babilon Center egy új tudományos és szórakoztató központ Budapest belvárosában, ahol gyerekek és felnőttek egyaránt játékos formában ismerkedhetnek a természet- és társadalomtudományok világával. Közel 2000nm-en, több mint 80 interaktív eszköz várja a látogatókat.
 Buborék Fejlesztő és Játszóház
 buborek Barátságos, inspiráló környezetben sokféle képességfejlesztő foglalkozással, szabadidős programmal várjuk a gyermekeket már csecsemőkortól. Tevékenységeink között szerepel a korai fejlesztés, a prevenció, a mozgás-, vagy kognitív fejlesztés, a beszédkészség fejlesztése, logopédiai megsegítés, tanulási zavarok, részképesség zavarok enyhítése.

 Budapesti Montessori Óvoda
  A mi óvodánkban jó gyereknek lenni. Óvónéninek és szülőnek is jó lenni, mert kedvességgel, tisztelettel és felelősséggel fordulunk egymás és a környezetünk felé. Itt mindenki megtalálja azt, ami leginkább a segíti a fejlődésben, a Montessori eszközökkel a kiemelkedő tehetséget ugyanúgy támogathatjuk, mint a fejlesztést igénylőt. Egyensúlyt teremtünk a kinti és benti, izgő-mozgó és elmélyülést igénylő, a fejlesztő és a szabad játékok között. Játékosan ismerkedünk az angol nyelvvel, úszunk, kirándulunk.

 

 

 Belvárosi Játékóvoda logóBelvárosi Játékóvoda A Belváros szívében elhelyezkedő Játékóvodánk 3 vegyes korosztályú magyar-angol és 1 vegyes korosztályú angol csoportjában a játékon keresztül fejlesztünk  és adunk át  ismereteket. Szem előtt tartjuk a gyermekek egyéni igényeit, vágyait, örömeit a JÁTÉK különleges varázsának, sajátos világának  figyelemben tartásával.
Busy Bee – Szorgos Méhecskék Óvoda és Családi Napközi - KidSpirit Kisgyermekes fejlesztő és Játszóház, Nemzetközi óvoda
 molinó kiállításra (gk) Intézményünk 1989-ben kezdte munkáját a XII. kerületben. Pedagógiai alapelvünk, hogy a nevelői magatartásunk minden mozzanatával a gyermeki személyiség egészének fejlesztésére törekszünk. Nyelvi programunk legfontosabb jellemzője, hogy egyforma hangsúlyt fektetünk az angol kommunikációs készség fejlesztésre, mind a magyar nyelvű, nevelésre és iskolai felkészítésre. Hivatásunknak tekintjük, hogy boldog, önálló gyermekeket neveljünk.
 Családkísérés Szolgálat
 családkísérés Viselkedés- és figyelemzavarosnak tartott gyerekeknél sokszor káros a gyógyszerezés, a “fejlesztés”. Annál inkább szükséges a sok szakvélemény között tanácstalanná vált szülőknek segíteni. Orvosi-terápiás csoportunk az egészséges és a beteg gyerek gondozását, közösségi beilleszkedését kíséri.

Csodakert Óvoda – XII. kerület / Happy Garden Daycare

  Várjuk azokat a csöppségeket, akik friss levegőn, erdő széli nagy kertben, Gazdagrét, Farkas-völgy és Budaörs között, sok mozgással és nyelvtanulással szeretnének felcseperedni! 1121 Budapest Irhás árok 65.
- Mozgásigény kielégítése sok játékkal friss, erdei levegőn.
- A gyermek szakszerű fejlesztése, nevelése.
- Egyénre szabott foglalkozások, a gyermek motiválása, sikerélmények szerzése.
- Az érzelmi fejlődés és a szocializáció elősegítése derűs légkör megtartásával.
- Pozitív erkölcsi tulajdonságok megerősítése.
- Környezetünkkel való ismerkedés.
- Biztonságérzet növelése
- Az egészség megőrzése.
 Dimenzió Óvoda
 Dimenzió logó  Évek óta működő magánóvodánkban 2,5 éves, családi napközinkben 1 éves kortól várjuk a gyermekeket. Kínálatunkban alacsony létszámú csoportok, angol, egyéni fejlesztés, fejlesztő pszichológus, ingyenes próbahét szerepel. Egyedi igényekhez alkalmazkodunk pl. napos/félnapos elhelyezés, testvérkedvezmény. Beiratkozás, kezdés folyamatos.
 Emese Kis Csillaga Közhasznú Kulturális Alapítvány
 emesekis  Az Emese Kis Csillaga Kulturális Alapítvány a magyar népmeséket  nevelési, oktatási céllal dolgozza fel, alkalmazza. Készít készségfejlesztő társasjátékokat; Világgá megyek 1–2. Nevelési-oktatási segédanyagokat; mesefeldolgozások, felzárkóztató, tehetséggondozó, tanulási módszer témában. Vállal előadást, foglalkoztatást.
 English Garden Pre-school / Angol Kert Nemzetközi Óvoda
 englishgarden  Az English Garden Pre-school egy magánóvoda 2-7 éves gyermekek számára, ahol biztonságos és szeretetteli környezet nyújtunk bármilyen hátterű és vallású gyermeknek. Az English Garden óvodában, nemzetközi légkörben, a Brit Nemzeti Tanterv szerinti oktatásban részesülnek a gyerekek. Célunk, hogy felkészítsük őket további tanulmányaikra, és segítsük őket az első lépések megtételében, hogy sokoldalú, kiegyensúlyozott emberekké váljanak.
 Eszterlánc Magyar-Angol Montessori Óvoda
 maci  www.lanclanc.hu, +36 30 543 3432
- Montessori kétnyelvű nevelés
- Egyéni fejlesztés
- Önállóságra nevelés
- Madárbarát kert veteményessel
- Zöld óvoda, környezettudatos nevelés otthonos környezet 110 m2-es csoportszobákkal
- Nagy tornaterem
- Csoportonként 20–25 vegyes életkorú gyermek, 2 magyarul  és 1 angolul beszélő pedagógus
- Sok kulturális program, kirándulás
- Délutáni fakultatív programok

 Ficánka Családi Óvoda és Napközi

 ficánka

 Naz óvodai élet középpontjában a gyermek és a tevékenység alapú játék áll, melyet életkorukhoz és önálló fejlődésükhöz speciálisan kialakított Montessori eszközrendszer segít.

Gekko Képességfejlesztő Játszóházak Országos Hálózata

 GEKKO-emblema-RGB A GEKKO játszóházakban szeretettel várjuk gyermekét szakszerű képességfelmérésre, majd hetenként  1 vagy 2 alkalommal rendszeres játékórákra. Felkészítjük az iskolára, megerősítjük a tanuláshoz is szükséges képességeket, megelőzzük a tanulási zavarok kialakulását. Bővebb információ: www.gekkonet.hu
 Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium
 francia-iskola  Több mint 600-an járunk ide, 2-18 éves korig. 34 országból jöttünk, sokan köztünk magyarok. Itt a nyelvi különbségek hamar eltűnnek, mind megtanulunk franciául és angolul. Iskolánk a franciaországi tanterv alapján működik és magyar állami akkreditációval is rendelkezik, tehát magyar és magyar történelem oktatást is biztosít. Délután számos szakkör közül választhatunk. Büszkék vagyunk, hogy az országos felméréseken a magyar és francia átlag fölött teljesítünk, és hogy végzőseink sikeresen tanulnak tovább magyar és külföldi egyetemeken. Szeretettel várjuk Nyílt Napunkon 2013. márc. 8-án 13-17-ig!
 Gyöngyöm Minióvoda
 Gyöngyöm miniovi_logo_300dpi A “Gyöngyöm Miniovóda” családi napközi  Budán a XI. kerületben, újonnan, erre a célra felépített lakóingatlanban működik, 2012. december 1-je óta. Tapasztalt kisgyermeknevelőink és fejlesztőink segítségével fő célunk, hogy a gyermekeket egyéniségük teljes kibontakoztatása mellett napirendhez és rendszeresen naponta végzendő foglalkozáshoz szoktassuk.
A ZENE , a MOZGÁS és a NYELV fontosságát hangsúlyozva
- hétfőn-pénteken –ANGOL foglalkozást (anyanyelvi és magyar nyelvű angol tanárok segítségével)
- szerdán –TESTMOZGÁST–kajak-kenu elemekkel
- kedd, csütörtök- ZONGORA –foglalkozást (daltanulás, tánc zongora kísérettel) tartunk.
Jelenleg egy csoportunk van 2010-2011-es korosztállyal. Tavasztól megkezdjük a 2010-es és 2011-es korcsoport két külön csoportra bontását. Egyben várjuk 2012-es gyermekek jelentkezését, akiket 1 éves kor betöltését követően a szülők igénye és a minióvoda lehetőségeihez igazodva időszakos ellátásában tudunk részesíteni, míg egy eves kort be nem töltött kicsik várólistára kerülnek.
 Happy Kids Nemzetközi Óvoda és Bölcsőde
 HKLogo + Budapest  A Happy Kids a Hetedhét Ország Alapítvány Közhasznú Társaság által működtetett Nemzetközi Bölcsőde és Óvoda, mely rendelkezik a működéshez szükséges összes hatósági engedéllyel. Multikulturális óvodánkban használt társalgási nyelv az angol, de magas képzettséggel rendelkező pedagógusaink játékos módszerei által az angolul nem beszélő gyermekek is nagyon hamar elsajátítják a nyelv alapjait. Óvodánkba 18 hónapostól 7 éves korig fogadunk gyerekeket. Nemzetközileg elismert program szerint oktatjuk őket. Mindenkivel külön-külön saját fejlettségüknek megfelelő szinten foglalkozunk, hogy a játékos módszerekkel elsajátított tudást személyes sikerként élhessék meg. http://www.happykids.hu/
Kapocs Családi Napközi Hálózat és Szederinda Aprók Háza

 Levendulamag Gyermekház

 levendulamag_logo

 Gyermekházunk a XII. kerület csendes, de frekventált részén várja kis lakóit 1-től 6 éves korig gyönyörű környezetben, sok öleléssel és zenével, zenés és angol nyelvű programokkal egész évben. Nincs teljesítménykényszer, van viszont sok kézműveskedés, néptánc, mondókázás, mesedélelőtt, mesetorna és sok egyéb mulatság.

Magyarországi Családi Napközik Közhasznú Egyesülete

 C5mW-ybmALvE16PEkUR4wdW8B40qWKTh_7XJf4HKt10  A családi napközi szolgáltatás alternatívát kínál a 20 hetestől 14 éves korú  gyermekek gondozása-nevelése során külső segítséget igénylő családok számára a gyermekek szükségleteinek és életkorának megfelelő egyénre szabott, kis létszámú, családi kereteket mintázó ellátás keretében.
A Magyarországi Családi Napközik Közhasznú Egyesülete fontos feladata, ismertté tenni ezt a sok tekintetben egyedülálló szolgáltatási formát, tanácsadással segíteni a gondozási helyet kereső szülőket, támogatni a családi napközik szakmai fejlődését,  együttműködni  a gyermekekkel foglalkozó, a család és munkahely összeegyeztetését segítő szakmákkal, intézményekkel, szervezetekkel.
Egyesületünk érdekvédelmi tevékenysége keretében a családi napközikkel kapcsolatos jogszabályi, szakmai és finanszírozási kérdésekben állásfoglalásokkal, javaslatokkal befolyásolja az állami szerveket, képviseli a családi napközik és a szolgáltatást igénybe vevők érdekeit.
A szolgáltatók közösségeként tapasztalatainkat megosztó egymást támogató önsegítő szervezet vagyunk,  hisszük, hogy együtt jobban tudjuk végezni tevékenységünket, képviselni érdekeinket, többre juthatunk, mint külön – külön.
 Micimackó Kuckója
 Print  A több mint 15 éves tapasztalattal rendelkező két tannyelvű alapítványi  óvoda 2 és fél éves kortól  7 éves korig fogadja a gyerekeket.
Az óvoda kis létszámú csoportokkal működik, a teljes óvodai létszám 25-30 gyerek, velük két magyar és két angol anyanyelvű tanár foglalkozik.
Fejlesztő és iskola előkészítő foglalkozásainknak köszönhetően a tőlünk kikerülő  gyermekek könnyedén veszik az iskolakezdést, osztályaikban a legjobbak közé tartoznak.
 Mother Goose Nursery School
 mothergoose  2002 óta működő angol-magyar kétnyelvű óvodánk várja 2,5-7 éves leendő ovisait!
- Tapasztalt, szakképzett óvónők
- Kis létszámú csoportok
- Tevékenység központú nevelés
- Rendszeres kulturális programok
- Egyéni fejlesztés, iskola előkészítés
Igényes környezet, sófal, úszómedencés kert és tiszta   levegő.
Szeretettel várunk!
 Padlás Konzultációs Műhely
 Padlas_logo

 Palánta Óvoda
 www.padlasmuhely.hu
Műhelyünk célja, hogy már a születés előtti időszaktól támogassuk a szülőket, hiszen a legtöbb esetben  “ha a szülő jól van, a gyerek is jól van”. A Padláson többek között pszichológus, nevelési tanácsadó, perinatális szaktanácsadó, babamasszázs oktató, gyógypedagógus, családkonzulens áll rendelkezésre egy-egy tanácsadás erejéig, vagy hosszabb együttműködés céljából. Bölcsődékben, óvodákban, általános- és középiskolákban is tartunk beszélgetéseket, workshopokat szülőknek, diákoknak, tanároknak, segítünk eligazodni bizonyos nevelési kérdésekben, vagy kilábalni a kialakult konfliktushelyzetekből.
 Pampalini bölcsisek és ovisok birodalma
 1 pampalini logo  Családi napközink zöld környezetben, tágas kerttel, játszótérrel, szakképzett óvodapedagógusokkal, családias hangulatban várja kis látogatóit a Rózsadomb frekventált részén, ahol a 150 négyzetméteres villában játékos angol nyelvi környezetet is biztosítunk 15 hónapos kortól.
Saját sóhomokozót alakítottunk ki amit a kicsik hetente látogathatnak.
Reform étkezésünk keretében sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztanak a gyermekek.
Bölcsiseknek akár heti 3-4 nap is igénybe vehető.
Palánta Óvoda
 “Plánták ők az Úrnak házában, a mi Istenünknek tornácaiban virágzanak.” Zsoltárok 92:14
A gyerekek kis palánták, akiknek az Úr házába kell kerülniük, ott növekedniük. Mindent meg kell kapniuk ahhoz, hogy gyümölcsöt teremhessenek, és hirdethessék az Urat. Ezért jött létre ez az óvoda, ahová bárki jelentkezhet és beírathatja beszélni tudó, szobatiszta gyermekét.

Pinokkió Magánóvoda és Bölcsőde

 pinokkio  A Pinokkió Magánóvodának és Bölcsődének egy exkluzív épület ad otthont a II. kerületben. Egy-egy bölcsődei csoportba legfeljebb 12 gyermeket veszünk fel, az óvodában pedig legfeljebb 15 gyermeket. Egészséges egyensúlyt valósítunk meg a magyar és az angol nyelv között. A gyerekek minden nap magyar és angol nyelvű játékos fejlesztő foglalkozásokon vesznek részt. Pedagógiai munkánk elismeréseként  a hozzánk járó gyerekek évek óta kiemelkedő eredménnyel jutnak be a felvételik során a legjobb iskolákba (pl.: Szabó Lőrinc Ált. Iskola, Áldás utcai Iskola, American School of Budapest). Bio ételprogram, 11 fakultatív sportlehetőség, nyitva 7-18.  Nézze meg Ön is: www.pinokkioovoda.hu
 Pipacstündér Gyerekcentrum
 pipacs A Pipacstündér Gyerekcenrum egy kivételes családi közösség ahová bölcsis és ovis gyerekek járnak. Itt minden a gyerekről szól.Kétnyelvű környezetet, és oktatást biztosítunk.Kis csoportos foglalkozásainkat játékos formában szervezzük életkorukhoz igazítjuk.Nevelőink mind pedagógusok és jól beszélik az angol nyelvet.
 Plum Puding Nemzetközi Óvoda
 plum_logo  Egy budai villaépület ad otthont a PlumPudding Nemzetközi Óvodának, ahol bölcsődés- és óvodáskorú gyermekek nevelése folyik, immáron 16 éve. A kommunikáció angol nyelven zajlik, magyar és angol anyanyelvű pedagógusok irányításával. Az óvoda alapprogramja a gyermekközpontúságra épül, fontos eleme a diszlexia, diszgráfia megelőzése. A gyermekeknek lehetőségük van a balett, magyar néptánc, úszás, korcsolya, sí és judo sportágakkal is megismerkedni. A külföldi diákjaink számára magyar nyelvi órákat tartunk, utolsó éves tanulóink pedig iskola-felkészítő órákon vesznek részt.
 SEK Budapest Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium
 sek Kétnyelvű magyar-angol óvodánkban a gyerekek játékos formában, természetes módon sajátítják el az angol nyelvet és megismerkednek a spanyol nyelv alapjaival. A Nevelési program szerves részét képezi az írás-olvasás előkészítés. A foglalkozásokat szakképzett óvópedagógusok, az idegen nyelvi foglalkozásokat anyanyelvű nevelők tartják. Az óvónők munkáját pedagógiai asszisztens, logopédus és a fejlesztő-pedagógus segíti. Nagy hangsúlyt fektetünk a művészeti nevelésre, a zene a tánc/balett, az ábrázolás segítségével fejlesztjük a gyermekek kreativitását. Fakultatív foglalkozások: úszás, judo, labdajátékok. Iskolabusz szolgáltatás igényelhető.
 Superkids
 superkids_logo  A Superkids Nemzetközi Óvoda az alábbi szolgáltatásokkal várja gyermekét két éves kortól:
- zöldövezeti környezet, ősfás kert,
- kiváló megközelíthetőség,
- személyiségközpontú oktatás,
- kis létszámú csoportok,
- angol nyelvű oktatási program angol anyanyelvű tanárokkal,
- pezsgő óvodai élet,
- úszás, korcsolya, síelés, zene, balett, néptánc, ESL, kézműves foglalkozások, kirándulások.
Hívjon minket a 394-3858-as telefonszámon, vagy küldjön emailt az info@superkids.hu-ra. Látogasson meg bennünket, címünk: 1022 Budapest, Csopaki u.8., www.superkids.hu
 Tulipán Gyermekkert
 tulilogo_hun Üdvözöljük a magyar-holland Tulipán Gyermekkert Nemzetközi Óvodánkban! A III. kerület zöldövezeti részén találnak meg minket. Kiemelten foglalkozunk idegen nyelvű oktatással és az egészségneveléssel. Budapest, III. Kerület Remetehegyi út 183.1037
Email: info@tulipanovoda.eu

Vitamini Családi Napközi

 vitamini_logo Mi várja nálunk az 1-6 éves gyerekeket?
- Nagy belső kert, bioveteményes, tágas csoportszobák, tornaterem;
- Kis létszám, tapasztalt stáb, személyre szabott fejlesztés, nagycsalád modell;
- Egészséges ételek, sok mozgás, környezettudatosság;
- Játék, tapasztalatgyűjtés, megfigyelés, átélés.
 Zöldalma Családi Napközi
 zöldalmalogo A Zöldalma Budaörs-Kamaraerdőn egy nyugodt, csendes utcában helyezkedik el. Jelenleg 3 csoporttal működünk ahol max 7 fős egy csoport, mindhárom csoportban nagy tapasztalatú,kedves,mosolygós óvodapedagógusok foglalkoznak a gyermekekkel. Hozzánk már 1 éves kortól lehet hozni a gyerekeket és egészen az iskolás korig járhatnak. A mindennapokat a sok színes foglalkozás mellett (Judo, angol, néptánc, úszás, balett, fejlesztő-foglalkozás) kirándulás teszi emlékezetessé.
Nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges táplálkozásra.(Bio-étred,és egyéb érzékenységet is figyelembe veszünk.

 

Családkísérés Szolgálat

© 2013 Jövő Iskolája

Scroll to top