Oviparádé

 

oviEzúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2015. március 7-re tervezett Oviparádé az idei évben a kijelölt időpontban nem kerül megrendezésre. Idén az Oviparádé, a június 7-én megrendezésre kerülő Bóbita Családi Nap eseményen belül valósul meg.

Tisztelt Intézmények, kedves Partnereink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2015. március 7-re tervezett Oviparádé esemény az idei évben a kijelölt időpontban nem kerül megrendezésre.

Bár szakmai szempontból idén is pozitív fogadtatásra talált az esemény, a biztonságos finanszírozáshoz szükséges támogatói hátteret a saját magunk számára meghatározott határidőre nem sikerült megteremteni, így az eseményt szervező CEMP-X Kft. az Oviparádé elhalasztása mellett döntött.

Hisszük azt, hogy az Oviparádé egy szakmailag és a közönség számára is egy hiánypótló és értékes rendezvény, mely megvalósítására igény van, így terveink között szerepel a rendezvény beintegrálása egy másik, hagyományosan nyár elején megrendezésre kerülő saját eseményünkbe, ez pedig a június 7-én megrendezésre kerülő Bóbita Családi Nap lenne.

Azon partnereink részére, akik március 7-én kiállító partnereink lettek volna, a következő hetekben küldünk egy részletes tájékoztatót az eseményről és az azon való megjelenési lehetőségről, remélve, hogy az a célcsoportjuk elérésének még nyár elején is hatékony eszköze lehet!

Természetesen a részvétel nyitott további partnerek számára is és látogatóként is nagy szeretettel várjuk majd Önöket!

2016. márciusában pedig ismét önálló rendezvényként szeretnénk megrendezni az Oviparádét, aminek remélem, hogy olyan sokan partnerei lesznek majd, mint az elmúlt években is.

Köszönjük eddigi támogatásukat és pozitív hozzáállásukat!

 

8a4e2a097fddb3fbf2b5f01b97fe132dAz Oviparádé 2015 rendezvény stratégiai partnere a Bóbita brandet gondozó CEMP-X Kft.

A Bóbitával közösen készülő esemény egy újabb fejlődési lépcső a 2012-ben szűk körű szakmai rendezvényből induló Oviparádé rendezvények életében.

A tematikus és egyéb kiállítók által korábban megszokott magas színvonalú bemutatkozási lehetőség az idei évben ötvöződik mindazzal a szakmai tapasztalattal, ami a Bóbita márka mögött lévő kulturális, családi és gyermekprogramok létrehozására és kommunikálására szakosodott csapat képvisel.

Az elmúlt évek Bóbita Családi Napjaihoz, Bóbita Családi Filmfesztiváljaihoz, Bóbita Farsangjaihoz hasonlóan kiemelt látogatószámú eseményt tervezünk, ami a kiállítóink számára a helyszínen élményekkel csomagoltan, azt megelőzően pedig kiemelt mennyiségű és minőségű médiafelület biztosítása révén hordozza magában a célközönség hatékony és nagyszámú elérésének lehetőségét.

A kiállítás mellett magas színvonalú szakmai konferenciát tervezünk, neves előadókkal, mind a szülők, mind az óvodapedagógusok számára, melyek témánként és célcsoportonként elkülönítve, párhuzamosan zajlanak majd. Továbbra is fontos feladatunknak tekintjük a megfelelő tájékoztatást és tanácsadást a megváltozott és olykor nehezen követhető szabályozási rendszerben.

Kísérő rendezvényként helyet kapnak a korosztálynak szóló fejlesztő foglalkozások, sportok, szakkörök képviselői, a családi napközik és egyéb színvonalas kereskedelmi szolgáltatást kínáló kiállítók és a teljeskörű kikapcsolódást biztosítandó – színpadi programokkal, előadásokkal is készülünk.

A Bóbitával közösen fontosnak tartjuk a 2013-ban végzett óvodai felmérésünk  folytatását is. A résztvevőktől kapott visszajelzések alapján átdolgoztuk a felmérés módszertanát, és egy kigyensúlyozottabb kérdéssorral, egységes szempontok alapján fogjuk elkészíteni az alapítványi és magánóvódák összehansonlítását. Nagyobb hangsúlyt fektetünk az óvodák sajátosságaira, és kevésbé a rangsor irányába helyezzük a bemutatás fókuszát. A részvétel természetesen ezúttal is önkéntes lesz, de reméljük minden óvódavezető fontosnak tartja az összeállítás elkészítését. Az adafelvételre január hónapban kerül sor. A megjelenést megelőzően minden résztvevő megismeri a teljes elemzést.

Jelentkezést, kérdést, észrevételt az info@oviparade.hu e-mail címen várunk!

 

 

 

Világ óvodái

Kfar Shemaryahu Kindergarden designed by Sarit Shani Hay | Miniature houses

f8361904925f9d647c0c7584c8aed5fd

Kinderland 2 by architecture of early childhood, via Flickr

7504c1f84793ccbd57e99f6a2f332a11

Kindergarten 8Units Velez-Rubio / LosdelDesierto 

c5a8a44996f29fd4cedef0ad6c52a0f4

Traumbaum, kindergarden in Germany Susanne Hofmann from Baupiloten. Walls with tunnels, and ceilings of reflective light panels – creates a magical play environment for the young children.

d70310160fa6272403952600edf11895

Mokumoku Kindergarten / 16A Inc.

96dfb1495cf0060dba3507949470061e

Kfar Shemaryahu Kindergarden / Sarit Shani Hay Architects: Shoshany Architects Interior Designers: Sarit Shani Hay Location: Kfar Shmaryahu Local Council, Kfar Shmaryahu,

b4f2a7e30f714eb97988914fb1c781da

Óvodai felmérés 2013. Olvassatok róla többet ITT!

Az értékelés az Oviparádé kiadványában jelenik meg. A kiadvány beszerezhető az Oviparádén!

 


© 2013 Jövő Iskolája

Scroll to top