Nyári tábor

2006 nyarától, szervezünk napközis táborokat a Millenáris területén. Az aktív kikapcsolódás, a szabadidő tartalmas eltöltése és a nyári szünidő élménydús eltöltése a célunk. Sok szülő számára nagy problémát jelent a két és fél hónapos nyári szünidő alatti gyerekfelügyelet, hát még, ha ezt tartalmasan, szervezett és fejlesztő keretek között szeretnék megvalósítani.

A Jövő Iskolája nyári táboraiban minden gyerek lehetőséget kap arra, hogy a hozzá legközelebb álló módon fejezze ki gondolatait, érzéseit. Gyakorolhassa azokat a tevékenységeket, amelyekben tehetséges, és fejlődjön azokban, amelyek még nem az erősségei. Új kifejezésmódokat és technikákat tanulhasson: a kézművesség különböző fajtáit (képregény, makett, bábkészítés, sokszorosító technikák, stb.), a digitális eszközök és stúdió használatát (filmkészítés, fényképezés, kép- és hangfelvétel, blogolás, újságírás, stb.).

A közös tevékenységek keretéül szolgáló módszerek (kooperatív csoportmunka, differenciálás, projektmódszer, drámapedagógia) biztosítják, hogy minden gyerek támogató légkörben, aktívan, játékosan tanulva töltse el a tábori hetet/heteket. Terveink között szerepel kihelyezett, céges táborok lebonyolítása.

© 2013 Jövő Iskolája

Scroll to top