Elindult óvodai felmérésünk

ELINDULT ÓVODAI FELMÉRÉSÜNK

 

Tisztelt Óvodavezető!

Mint azt Ön is tapasztalhatja munkája során, a budapesti magánóvodák, illetve családi napközik versenye egyre kiélezettebb; döntő jelentőségű az ismertség, az összehasonlítható teljesítmény, a részletes információk szerepe. Ezért is indítottunk el egy felmérést a budapesti magánóvodákról és családi napközikről. Az intézmények infrastrukturális, személyi és nevelési jellemzői alapján egy reális, a közvélemény számára is hasznos értékelő rangsort állítunk fel. Meggyőződésünk, hogy az óvodák számára komoly elérés-bővülést, presztízs-növekedést, a szülőknek pedig hasznos segítséget jelent majd ez az új adatbázis.
A felmérés során azt kérjük, szánjon egy rövidebb időt a kérdezőbiztosunkkal folytatandó interjúra, a gyermekek szülei pedig egy online kérdőív segítségével mondhatják el véleményüket. A kapott információkat bizalmasan kezeljük, a vizsgálat eredményéről boldogan beszámolunk Önnek is.
Az óvodai rangsor szereplői meggyőződésünk szerint komoly versenyelőnyhöz, „hitelesítő eszközhöz” jutnak a publikált kutatás által. A felmérés végeredménye lehet az egyik legfontosabb tájékozódási pont a szülők és a döntéshozók számára választásaikban.
Azt remélem, Ön is él a lehetőséggel, hogy intézménye erősségeit, előnyeit egy új és fontos felületen is bemutathassa. Ehhez nem kell mást tennie, mint az Önnél jelentkező kérdezőbiztossal egy időpontot egyeztet a maximum 45 perces interjú számára.

Köszönjük,
Jövő Iskolája

 

 

Leave a Comment

© 2013 Jövő Iskolája

Scroll to top